Informatie

CHAPAT SJAMANISTISCH FESTIVAL 2018
28, 29, 30 juni en 1 juli
Terrein; "De Wilgenspot" Reusel (NB)

Alweer de vierde editie van ons festival. Dit jaar hebben we gekozen voor een extra dag erbij te nemen. Dus dit jaar starten we op donderdagavond 28 juni om 20.30 uur.

Het Chapat Sjamanistisch Festival is nog steeds een low budget en non-profit festival voor jong én oud.
Ons verlangen blijft om “samen” een festival neer te zetten waarin we elkaars liefde en licht versterken door er voor elkaar te ZIJN.
Dit kan door je eigen passie te delen door middel van een workshop, persoonlijke sessie of met een marktkraam maar zeker kun je liefde en licht versterken door je aan te melden als vrijwilliger -firekeeper of een taak op je neemt in de voorbereiding naar het festival toe.

Voor ons als organisatie is het zeker noodzakelijk dat we mensen hebben die dezelfde visie nastreven, welke in het kort samengevat als volgt is: 
“SAMEN STERK IN LIEFDE EN LICHT EN GEWOON KUNNEN ZIJN ALS INDIVIDU”

We blijven zo min mogelijk regels handhaven maar de ervaring leert ons dat er toch kaders moeten worden gesteld om chaos en “loopjes nemen ”te voorkomen. Deze regels worden meegezonden bij het deelnameformulier.
Voel je de roep om je voer de volle 100% aan het festival te verbinden? Laat het ons dan weten zodat we Samen bouwen aan weer een stevig Chapat Sjamanistisch Festival.

Zo kunnen we dan voor de 4e keer een gezellige festival creëren waar we met zijn allen samen het leven vieren met akoestische muziek - workshops, lezingen, marktkraampjes, persoonlijke sessies. Samen zijn rond het Heilig vuur, wat dus nu ook een dag langer zijn transformerende functie zal dragen.

Ook zouden we graag dit jaar een “podium “creëren waar belangstellenden hun passie in akoestische muziek zang of dans kunnen presenteren. Ook erg leuk voor de workshopgevers om zich buiten hun verblijf te presenteren.
Dus mocht je hiervoor interesse hebben laat het ons ook even weten.

Opening terrein: donderdag 28 juni vanaf 13.00 uur
Potluck: 19.00 uur
Openingsceremonie: donderdag 28 juni om 20.30 uur
Sluitingsceremonie: zondag 1 juli om 17.00 sjamanen tijd

Jullie zijn welkom het gehele festival te bezoeken of voor een gedeelte dit festival mee te vieren.

Neem voor deelname en/of informatie contact op via e-mail:
chapatfestival@hotmail.com

of bel na 18.00 of in het weekend met Peter Rijken: 06-53212500
of overdag met Helma Zwartbol: 06 - 48777047


Een Hartelijke Festivalgroet.
Peter Rijken - Helma Zwartbol